MEDVIRKENDE 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARL HALCK

Torstein Fosmo

 

...kommer fra Hommelvik. Han har en bachelor i utøvende klassisk sang fra NTNU og ble ferdig med sin mastergrad i musikkdramatikk ved Musikhögskolan i Malmö/Malmö Opera våren 2018. Torstein har ellers bred erfaring både som sanger, skuespiller, arrangør, dirigent og komponist. Har sunget flere roller ved Malmö Opera, blant annet Pinkerton i «Madama Butterfly» høsten 2017 og Georg i «Der Park» våren 2018. Han har også hatt flere engasjement for Opera Trøndelag og var festivalartist under Trondheim Kammermusikkfestival 2016. Han har mottatt flere priser, blant annet MalvikBladets talentpris i 2008 og Malvik kommunes kulturpris i 2012.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SOPHIE HOLTERMANN

Sigrid Vetleseter Bøe

 

...kommer fra Bøfjorden i Surnadal kommune. Hun har en bachelorgrad i utøvende musikk fra NTNU, og er utdannet operasanger fra Operahögskolan i Stockholm. Sigrid debuterte på Kungliga Operan i Stockholm i 2016 som Erste dame i Mozarts «Trollflöjten», og kom tilbake sesongen 17/18 i samme rolle. Hun gjorde Micaëla i Bizets «Carmen» på Kristiansundsoperaen og med Vestfold symfoniorkester våren 2018. Ellers har hun gjestet Bergen Filharmoniske Orkester, Trondheim Symfoniorkester, Oslo Symfoniorkester, samt vært på turné med TrondheimSolistene og gjort forestillinger på Wermland Opera. De siste årene har hun også vært sanginstruktør og Kjøpmannsfrue Wennevold på «Lady Artbuthnott» på Sunndalsøra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAROLINE MARIE HOLTERMANN

Mildred Marita Ramberg Røthe

 

...kommer fra Sparbu i Steinkjer kommune. Hun har en bachelor i utøvende klassisk sang fra NTNU og har studert ved Stockholm Operastudio. Røthe hadde sin sceniske debut da hun var 16 mnd, og siden har det blitt mange konserter, teater-, musikal- og operaoppsettinger. I 2003 ble hun yngste vinner noensinne av Trønder-Avisas musikkpris i klassen rekrutt. Røthe har sunget Norina i «Don Pasquale» på trøndersk ved Opera Øvre Kvam (2016), Sir Estragon i barneoperaen «Professor Piffi og den forsvunnede smaken» med KmOpra (2016), Papagena i «Tryllefløyten» ved Opera Trøndelag (2014), Rakel (2008) og Gjertrud (2005) i «Opera Olav Engelbrektsson» ved Opera Trøndelag.

 

 

 

 

 

 

 

 

RASMUS ROTEN

Pål André Weisethaunet

 

...er oppvokst i Hommelvik. Han har vært med Carl Halck helt siden første forestilling i 2011, der han tidligere har spilt løpegutten Peder Grønberg. Han har vært aktiv på flere forskjellige arenaer innen kultur, blant annet i Framlaget, Hommelvikrevyen, i UKM som soloartist og med band på både regionalt og nasjonalt nivå, og i andre lokale kulturtilstelninger. I januar 2018 mottok han Ungdommens Kulturpris i Malvik

SOLISTER 2018:

 

KONG CARL JOHAN............. Børge Sneisen

CHRISTIAN RABEN............... Sverre Vikhammermo

LENSMANN FYHN................. Ole Christian Iversen

JENS N. JENSSEN................. Per-Arild Lyng

JON LORENTZEN................... Robert Iversen

KRESTJAN NORMANN.......... Gard Kristian Teigseth Grødal

ANNA NORMANN................... Ulrikke Skårslette Trondal

HANSINE MOAN..................... Aina Kristiansen

KAREN MOAN......................... Ylva Kristin Teigseth Grødal

SVENSK KURÉR..................... Iver Sitter Midttun

ALEXANDER SCHÜLLER....... Svein Terje Aspen

REGINE HALDAAS.................. Eva Nilssen

 

KUNSTNERISK LEDELSE 2018:

 

REGI................................... Arnulf Haga

LIBRETTO.......................... Rakel Sivertsen

MUSIKK.............................. Torstein Fosmo/Magnus Teigseth Morken

MUSIKALSK LEDER.......... Atmasukha Ananda

REPETITØRER.................. Kristin Richstad Eriksen/Brage Kristian Einum

INSPISIENT........................ Randi Hammer Fosmo

ASS.INSPISIENT................ Maren Hammer Ness

REGI:

Arnulf Haga